2022-02-04 07:39:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Nem tudod, miként foghatnál hozzá álmaid megvalósításához

Napi horoszkóp február 4-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Nap és a Szaturnusz fényszöge most azt jelzi, hogy valamiben határozott kiállást kell mutatnod, és vállalnod a felelősséget. Ha megfelelsz a kihívásnak, a sors megjutalmaz érte!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Le kellene egyszerűsítened az életedet, mostanában túl sok mindent akarsz egyszerre. Bár a munkabírásod határtalan, még veled is megtörténhet, hogy nem bírod erővel. Jól teszed, ha időnként kimenőt adsz magadnak.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Nehéz ma igazságosnak lenned. A félelmeid eluralkodhatnak a lelkeden. Tartózkodj a cinizmustól: ez visszafelé épp olyan méreg, mint akire irányítod. A te lelked sokkal lágyabb, térj vissza igazi énedhez!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Nap és a Szaturnusz együttállása jelzi, hogy most fontos felvállalni a döntések következményeit. Legyél nagyon egyenes és kitartó mindenben, és főként legyél büszke önmagadra!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma különösen helyt kell állnod a munkában, ha meg akarod tartani a pozíciódat. Ha azonban igyekvő vagy, és jól megfelelsz, akkor többre is számíthatsz. Különleges feladattal is megbízhatnak, ami szinte belépő a további emelkedéshez.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Jobb, ha most kissé a védekezésre rendezkedsz be. A külvilág most ellenségesebbnek bizonyulhat, mint általában. Nem kell persze nagy bajtól tartani, de minden szavadat fontold meg.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Te kedves vagy és állandóan segíteni is akarsz másokon. Erre az emberek túlságosan is rászokhatnak, és az viszont már terhedre lehet. Néha neked is szükséged van a magányra. Ez a nap ilyen lehet. Adj magadnak esélyt a regenerálódásra!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Úgy érzed, túlságosan egyhangú az életed. De úgy is értékelheted ezt az egyhangúságot, hogy nyugalom. Ha belátod, hogy a változás, különösen a hirtelen változás kellemetlen is lehet, máris jobban érzed magad a csendben.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Folyamatosan kínálja neked a sors a jobbnál jobb lehetőségeket. Te azonban túlságosan is nagyvonalúan bánsz velük. Amit azonban ma kínálnak fel neked, azt nem szabad elszalasztani. Még ha apróságnak is tűnik, sorsfordító lehet.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Igyekszel valamiféle belső békét kialakítani magadban. Ennek azonban elsődleges feltétele lenne, hogy időt is adj magadnak. Ehhez azonban le kellene mondani a kapkodásról, és arról, hogy mindenért te akarj felelősséget vállalni.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Nem tudod, miként foghatnál hozzá álmaid megvalósításához. Van valaki a környezetedben, akitől érdemes lenne tanácsot kérni. Ne félj, megbízható, és nem fogja kikotyogni idő előtt a terveidet.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold a Halak jegyében jár, ez nagy pszichés energiákat jelez. Bár egyébként is hihetetlenül erősek a megérzéseid, most még erőteljesebben megnyilvánul az intuíciód, és valóban kapcsolatba léphetsz a felsőbb erőkkel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: